Thursday, January 16, 2014

feeling excited!

Assalamualaikum...
Lama rasanya tak menjenguk kesini... Alhamdulillah... semua masih seperti biasa..
Ikutkan hati banyak yang aku nk kongsi kat sini... tapi masa untuk menaip tu tak pernah ada...

This week will going to be tiredness week.. nasib baik ada cuti maulidur rasul... memang akan dimanfaatkan sepenuhnye la sepanjang hari.. why? Because this weekend aku ada exhibition kat pwtc.. so, this whole week memang dihabiskan untuk preparation je.. sediakan quotation yang banyak.. tu tak termasuk quotation dari customer lagi.. like usual harini OT la... huhu.. but, actually aku sangat excited nak join exhibition kali ni coz this is my first time and kawan ofis cakap dalam setahun hanya ada 2kali which the next will be on june.. dan untuk tahun ni, ini yang terbesar... so mau tak excited even penatnye berkampung kat ofis tu hanya Allah yang tau...

No comments:

Post a Comment